MENIU

Pensii speciale pentru aleși. Liberalul care nu a vrut să-și retragă semnătura de pe proiect

Fostul consilier al lui Antonescu de la Cotroceni Radu Zlati va candida la parlamentare / Foto: ziuaveche.ro

Speriaţi de amploarea scandalului declanşat de pensiile speciale ale parlamentarilor, liberalii care au semnat proiectul propus de PSD dau înapoi. Cu o excepţie. Deputatul Radu Zlati. 

Singurul care nu a facut acest gest este deputatul PNL Radu Zlati, care sustine ca are amendamente la proiectul de lege care ar urma sa creasca semnificativ pensiile primite de parlamentari, scrie Mediafax. "Sunt in masura sa va comunic, in privinta initiativei PSD privind pensiile speciale ale parlamentarilor, ca deputatii si senatorii grupului PNL si-au retras semnaturile, ramanand numai un singur parlamentar, restul fiind 180 de la PSD, 60 de la celelalte grupuri", a anuntat Pocora.

Referitor la Radu Zlati, aceasta a precizat ca este optiunea sa personala si ca argumentul a fost ca are de adus amendamente la proiectul de lege. "Este colegul nostru Radu Zlati. Este o optiune personala a dumnealui, chiar am discutat, el ne-a argumentat ca are amendamente la proiectul de lege si, in functie de admiterea amendamentelor, va fi optiunea domniei sale", a explicat ea.

"Din proprie initiativa si-au retras semnaturile, este o decizie a partidului privind un vot impotriva si nesustinerea unei legi speciale si tot partidul este cel care va analiza legat de colegul nostru", a adaugat Pocora, mentionand ca "oricine face altfel se situeaza in afara”.