MENIU

PDL cere MODIFICAREA Legii audio-vizualului

PDL cere MODIFICAREA Legii audio-vizualului

Democrat-liberalii cer schimbarea Legii audio-vizualului. Totodată, deputatul Radu F. Alexandru a declarat, într-o conferinţă de presă, că PDL va strânge semnături pentru demisia şefei CNA, Laura Georgescu.

"Modificarea pe care o propune PDL-ul e ca mandatul preşedintelui CNA să fie de 2 ani şi să poată fi continuat prelungit sau oprit şi ales alt preşedinte din 2 în 2 ani. A doua măsură pe carePDL o are în vedere, procedură pe care o va lansa imediat, strângerea unui număr cât mai mare de semnături de la membrii Parlamentului României, indiferent de partidul din care fac parte, prin care să se ceară demisia Laurei Georgescu", a declarat Radu F. Alexandru.

Între timp, utilizatorii de internet se mobilizează împotriva Laurei Georgescu. Peste 1.200 de cetăţeni cer demisia ei de la conducerea CNA, după ce un grup de internauţi a lansat o petiţie online în acest sens.

Ei spun că Laura Georgescu trebuie să plece de la conducerea Consiliului Naţional al Audiovizualului din cauza limbajului suburban pe care l-a folosit, incompatibil cu un înalt demnitar al statului. Mai mult, aceştia condamnă suspiciunile de şantaj care planează asupra preşedintelui CNA dar şi protecţia pe care ea ar fi acordat-o anumitor televiziuni.