MENIU

Parlamentarii care îl susțin pe Ludovic Orban, scrisoare deschisă către Klaus Iohannis și Florin Cîțu: Înțelegerea cu PSD înseamnă goana după putere

Ludovic Orban

Mai muți parlamentari care și-au arătat sprijinul pentru Ludovic Orban au transmis mesaje în care cer preşedintelui Klaus Iohannis şi preşedintelui PNL - Florin Cîţu să nu accepte susţinerea din partea PSD.

Senatorul PNL de Gorj, Ion Iordache a transmis o scrisoare deschisă preşedintelui Klaus Iohannis şi liderului PNL, Florin Cîţu în care le cere să îşi amintească că au jurat solemn să îşi facă datoria faţă de ţară şi faţă de cetăţenii ei.

𝙎𝙘𝙧𝙞𝙨𝙤𝙖𝙧𝙚 𝙙𝙚𝙨𝙘𝙝𝙞𝙨𝙖̆

Domnilor

Klaus Iohannis, Președintele României și

Florin Cîțu, președintele PNL

În numele gorjenilor, vă rog să vă amintiți că ați jurat solemn să vă faceți datoria față de țară și față de cetățenii ei!

După ce a fost sacrificată economia și sănătatea tuturor pentru acapararea Partidului Național Liberal, sfidând toate regulile, l-ați desemnat în bătaie de joc pe Dacian Cioloș ca premier, prelungind criza politică într-o perioadă în care sute de români mureau în fiecare zi. Desemnarea lui Nicolae Ciucă, un premier fără majoritate parlamentară, forțând o alianță cu PSD, întrece orice limită! Vă rog să vă amintiți că românii ne-au ales pentru guvernarea și dezvoltarea României fără PSD! Orice înțelegere cu PSD înseamnă că puneți pe primul loc goana după putere și interesele personale.

𝙁𝙖𝙘 𝙪𝙣 𝙪𝙡𝙩𝙞𝙢 𝙖𝙥𝙚𝙡 𝙘𝙤𝙡𝙚𝙜𝙞𝙖𝙡 𝙡𝙖 𝙙𝙪𝙢𝙣𝙚𝙖𝙫𝙤𝙖𝙨𝙩𝙧𝙖̆! 𝙊𝙥𝙧𝙞𝙩̦𝙞 𝙙𝙞𝙨𝙩𝙧𝙪𝙜𝙚𝙧𝙚𝙖 𝙩̦𝙖̆𝙧𝙞𝙞, 𝙜𝙪𝙫𝙚𝙧𝙣𝙖𝙩̦𝙞 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙤𝙖𝙢𝙚𝙣𝙞! 𝘼𝙨𝙘𝙪𝙡𝙩𝙖𝙩̦𝙞 𝙨𝙩𝙧𝙞𝙜𝙖̆𝙩𝙪𝙡 𝙙𝙞𝙨𝙥𝙚𝙧𝙖𝙩 𝙖𝙡 𝙟𝙪𝙙𝙚𝙩̦𝙚𝙡𝙤𝙧 𝙨𝙪𝙛𝙤𝙘𝙖𝙩𝙚 𝙙𝙚 𝙘𝙧𝙞𝙯𝙖̆! 𝘼𝙪𝙯𝙞𝙩̦𝙞 𝙂𝙤𝙧𝙟𝙪𝙡!

Gorjenii au nevoie urgent de un plan de dezvoltare pe termen scurt și mediu! Aveți toți pe masă propunerea de proiect „Gorjul calamitat social și economic de decarbonare”!

Angajații Complexului Energetic Oltenia își strigă disperarea pentru că refuzați să le acordați dreptul la pensie anticipată, deși îl merită!

Gorjul este complet izolat de lipsa unui drum rapid, deși toate guvernele promit finanțarea unui astfel de proiect de peste 10 ani.

Ani de zile ați explicat românilor că PSD a distrus țara pentru clientela de partid, acum, pentru interese mârșave, vindeți pas cu pas viitorul oamenilor tocmai PSD-ului!?!? Inacceptabil! Eu nu voi fi parte la această trădare!

Mai multe articole despre: