MENIU

Orban, avertisment pentru liderii PSD care-și cheamă susținătorii la protestele anti-Dragnea

Președintele PNL, Ludovic Orban, a atras atenția, la Realitatea TV, că dacă susținătorii Puterii merg lângă cei protestatarii anti-PSD în ziua votului pe moțiunea de cenzură este posibil ”să iasă rău”, afirmând că senatorul social-democrat Claudiu Manda, cel care a anunțat posibila prezență a admiratorilor PSD-ALDE, ”nu-și dă seama ce se poate întâmpla”.

”Pe Manda, prietenul interlopilor, cum să-l pui președintele Comisiei de control al SRI?! Nu-și dă seama ce se poate întâmpla (dacă vin și susținătorii PSD la protestul anti-Putere, n.r.). Să manifesteze în altă parte, nu unde sunt organizate protestele de Opoziție, de societatea civilă”, a declarat Ludovic Orban, la emisiunea ”Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV.

Președintele PNL a mai subliniat că îi sfătuiește pe social-democrați ”să nu facă această prostie”, pentru că, spune el, ”e posibil să iasă rău”, întrucât există, deja, ”o tensiune în societate”, o neumulțumire a unor români față de partidele de la putere.

Senatorul PSD Claudiu Manda a anunţat că miercuri, când va fi votată moţiunea de cenzură a PNL împotriva Guvernului Dăncilă, este posibil să fie prezenţi în faţa Parlamentului susţinători ai PSD-ALDE. "Sunt două variante, fie să-i putem compara numeric, fie să ajungă la conflict.(...) Am luat şi măsuri în Parlament, însă te poţi gândi că susţinătorii USR vin la restaurant, să ia furculiţa şi apoi să fugă cu fuculiţa prin Parlament", a declarat Manda.

Jandarmeria în alertă! PSD își cheamă fanii în fața Parlamentului, unde vor fi cei ai opoziției

Mai multe articole despre:
motiune cenzura proteste miercuri