MENIU

Orban, despre Cîțu: „Un om căzut. Își merită soarta. Iohannis îl considera slab și disponibil să accepte ORICE”

Florin Cîțu singur la cafenea

Ludovic Orban spune despre Florin Cîțu că este un om căzut, după ultileme acțiuni ale președintelui PNL în care a fost văzut dat la o parte de la negoicerile care se poartă cu PSD.

„Cum să te duci la Cotroceni împreună cu PSD: Dacă aș fi fost președinte PNL eu nu aș fi acceptat”, a spus Ludovic Orban.

După ce i s-a reamintit că Florin Cîțu era la cafea când se negocia cu PSD, Orban a spus: „Eu nu dau cu piciorul în oameni căzuți la pământ, indiferent cât rău au făcut României sau PNL. Spun doar atât: își merită soarta. De la început nu a fost altceva decât o unealtă, un biet pion. Am spus foarte limpede că va fi sacrificat în momentul în care Iohannis și grupul care a organizat toată această ticăloșie îl va considera expendable, că se poate debarasa de el. I-am și spus când a propus excluderea mea. I-am spus că în curând nu va mai fi nici prim-ministru, nici președintele PNL”.

Întrebat dacă era posibil ca Nicolae Ciucă să fie desemnat înainte premier, Ludovic Orban a spus: „Da. Este desemnat și a fost în planurile președintelui pentru că președintele are încredere în Nicolae Ciucă știind că e militar și îl ascultă pe el. Eu am spus mereu: un partid liberal nu poate să sprijine un militar. Eu nu l-am susținut pe Nicolae Ciucă. Și pe Cîțu îl considera slab și disponibil să accepte orice”.

Mai multe articole despre: