MENIU

Orban îi taie fața lui Rareș Bogdan

Se pregateste terenul pentru motiunea de cenzura

Orban îi ia taie fața lui Rareș Bogdan! Ludovic Orban este decis să obțină controlul deplin asupra filialei București și să treacă peste voința colegilor bucureșteni care cer, cu mic, cu mare, instalarea europarlamentarului Rareș Bogdan la cârma acestei organizații. Potrivit, portalului stiripesurse.ro, Orban caută un candidat pentru Primăria Capitalei și se află la această oră în negocieri cu un politician pentru importarea acestuia în PNL

Marți, în cadrul Biroului executiv, Ludovic Orban ar trebui să vină cu evaluarea prestației filialelor bucureștene la ultimele alegeri europarlamentare. Deja, șefii de sectoare, în frunte cu liderul de la  Capitală, Cristian Bușoi, și-au dat demisiile sau au fost demiși pentru  scorurile dezastruoase obținute la aceste alegeri.

În ultimele săptămâni, Rareș Bogdan a încercat să joace de pe o poziție de forță, criticând unele decizii luate de conducerea PNL și venind cu condiții grele pentru a accepta șefia PNL București: niciun om aflat sub controlul direct al lui Orban în echipa de conducere a acestei filiale și posibilitatea de a veni cu propria echipă la Capitală. Orban a refuzat aceste condiții, dar i-a oferit lui Rareș Bogdan funcția onorifică de lider al delegației României.

Rareș Bogdan și cei 2.500 de ani vechime care îl susțin la PNL București

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan