MENIU

Ludovic Orban, desființează frenezia PSD: Economia creşte "pe caiet", din consum pe datorie

<p>Ludovic Orban</p>
Klaus Iohannis și Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a desființat frenezia PSD privind creșterea economică din T1.

"Banii românilor nu le mai ajung de la o lună la alta, iar creşterea economică anunţată de PSD - ALDE nu le va plăti românilor facturile de zi cu zi şi ratele la bancă tot mai mari. Economia României dovedeşte o rezistenţă de premiat şi încurajat împotriva tuturor aberaţiilor şi neghiobiilor actualei guvernări şi continuă să crească chiar dacă cu greu şi cu eforturi fenomenale într-un mediu politic şi legislativ ostil şi agresiv generat de coaliţia PSD - ALDE.

Din păcate, anunţul privind creşterea economică din primul trimestru vine la pachet cu alte veşti proaste. Economia creşte 'pe caiet', din consum pe datorie, ca la chioşcurile săteşti din unele localităţi din ţară", a afirmat Ludovic Orban.

PSD solicită scuze de la întreg mapamondul pentru ,,prognozele greșite'' privind creșterea economică

Economia României a crescut cu 5% în primul trimestru din 2019 față de perioada similară a anului trecut și cu 1,3% față de trimestrul anterior, informează INS. Guvernul mizează în acest an pe o creştere economică de 5,5%.

Produsul intern brut a înregistrat o creştere în primul trimestru 2019 (față de primul trimestru din 2018) cu 5,0% pe seria brută şi cu 5,1% pe seria ajustată sezonier, a anunțat miercuri Institutul Național de Statistică.

Comparativ cu trimestrul IV 2018, produsul intern brut în trimestrul I 2019 a fost, în termeni reali, mai mare cu 1,3% .

Mai multe articole despre:
Orban