MENIU

Orban: “Coșmarul pe care îl trăiește România de trei ani a încetat!”

Ludovic Orban se felicită pentru succesul moțiunii și spune că propunerea de premier din partea PNL este chiar el. De asemenea, el mai spune că are cel puțin 5 propuneri de miniștrii din partea partidului pe care îl păstorește.

"Astăzi, Parlamentul României a demis Guvernul PSD care și-a bătut joc de România cum nu și-a bătut joc nimeni în utlimii 30 de ani. Mulțumesc lui Iohannis pentru implicarea în decizia în moțiune și le mulțumesc celor din PNL care au fost prezenți care au fost alături de noi și celorlalți din Opoziție, rezistând celor mai ticăloase oferte venite dinspre o putere disperată, care nu a făcut altceva decât să serveească infractorii.

Nu ne bucură acest succes, pentru că guvernarea este gravă. Se incheie o perioadă de distrugere, ură și divizare, începe o perioadă de modernizare, în care Guvernul va fi readus în serviciul cetățeanului, în care fiecare român poate să aspire la drepturi", a declarat Ludovic Orban.

Mâine la ora 9 am convocat biroul politic al PNL pentru a stabili strategia, echipa care va reprezenta partidul și mandatul cu care ne vom duce la Cotroceni. Salut și respect pe toți parlamentarii care au avut tăria să rezistă tentațiilor și amenițărilor la care au fost surprinși și care au votat împotirva lui Dăncilă. Românii, în proporție de 80% au așteptat căderea Guvernului și felicit parlamentarii, indiferent de cultura politică.

Cred că România are nevoie de seriozitate, cinste, onestitate corectitudine sș programe și proiecte naționale.

Faza 1, primul pas,  s-a încheiat. Fiecare formațiune politică va decide poziția în cadrul consultărilor de la Cotroceni. Declarațiile la ceea ce vom face, la mandatul cu care vom merge la Cotroceni, le vom prezenta la finalul reuniunii biroului politic de mâine de la PNL. Sunt covins că noul Guvern va desemna un cadidat integru, care să gireze un mandat de succes în viitoarea Comisie Europeană.

Pentru funcția de de premier, nominalizarea este șeful partidului, adică este persoana mea. La ora actuală, la PNL avem 5 ba chiar si mai mulți candidați pentru funcții de miniștri. I-am mulțumit președintelui pentru aprotul decisiv la moțiune”, a spus Orban.

Mai multe articole despre:
PNL PSD Orban moţiune