MENIU

Oprescu:Trebuie clarificată urgent situaţia legislaţiei confuze, spre a interzice traseismul politic

Oprescu:Trebuie clarificată urgent situaţia legislaţiei confuze, spre a interzice traseismul politic

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, miercuri, despre problemele din CGMB, că trebuie clarificată urgent situaţia legislaţiei confuze, pentru a combate şi interzice traseismul politic, şi că Bucureştiul nu poate fi blocat de situaţii politice contradictorii paradoxale, cu iz de ilegalitate.

"Bucureştiul nu poate fi blocat de situaţii contradictorii paradoxale, cu iz de ilegalitate, contrare interesului public. Trebuie clarificată urgent situaţia legislaţiei confuze, pentru a combate şi intezice traseismul politic după derularea procesului electoral până la următoarele alegeri", a spus Oprescu, închiderea şedinţei CGMB.

Primarul general şi-a început declaraţia făcută după şedinţă prin a afirma că şi în 23 iulie, şi astăzi (miercuri - n.r.), există aceeaşi situaţie confuză asupra legitimităţii anumitor consilieri generali.

"Am sperat ca în intervalul de o săptămână partidele politic să ia atitudine, pentru a rezolva starea confuză. Nu s-a întâmplat acest lucru, în continuare vin hârtii de la partide că unii sunt daţi afară, alţii nu sunt daţi afară, apoi cei daţi afară sunt reintroduşi ca valizi, în timp ce unii consilieri generali şi-au atacat în instanţă proprile partide, ca să-şi clastifice din punct de vedere statutar poziţia", a spus Oprescu, potrivit mediafax.ro.

Mai multe articole despre:
Sorin Oprescu primar legislaţie primarul general