MENIU

Gabriel Oprea a mers în mai multe filiale UNPR din Transilvania, la şedinţele de lucru

Gabriel Oprea a mers în mai multe filiale UNPR din Transilvania, la şedinţele de lucru

Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, a mers în mai multe judeţe din Transilvania, la şedinţele de lucru ale organizaţiilor locale. Însoţit de Ilie Năstase şi Anghel Iordănescu, Oprea a discutat cu filialele din Băile Felix, Satu Mare, Bistrița, Zalău și Cluj Napoca.

Liderul partidului le-a prezentat colegilor din organizațiile vizitate strategia privind reconstrucția partidului și activitățile din perioada următoare.

Gabriel Oprea a prezentat şi planul pe care UNPR îl are pentru europarlamentare.

"Obiectivul nostru, acum, pentru aceste alegeri, este să ne comportam onorabil. În schimb, pentru anul viitor, pe vremea asta, vrem ca la locale și generale să ajungem unde am fost, adică peste 10%. Ne-am propus, avem o listă de candidați, cât prevede legea, 33+10 rezerve, de toate vârstele și profesiile, vârf de lance, vectori de imagine sunt cei doi generali, Năstase și Iordanescu, pe care nu i-am adus de pe stradă, au fost senatori UNPR. Ne dorim să trimitem la Bruxelles oameni care să face echipă și să nu denigreze România. Avem o deviză în aceste alegeri: Împreună schimbăm România în bine! Dumnezeu, onoare și patrie", a declarat Gabriel Oprea.

Mai multe articole despre:
Gabriel Oprea