MENIU

Oana Stănciulescu: E un noroc faptul că această criză fără precedent ne-a prins cu guvernare PNL

Oana Stănciulescu: E un noroc faptul că această criză fără precedent ne-a prins cu guvernare PNL

Oana Stănciulescu vorbește, într-o postare pe Facebook, despre măsurile luate de Guvernul Orban împreună cu președintele Klaus Iohannis, în această perioadă critică pentru România. "Cred că e un noroc faptul că această criză fără precedent ne-a prins cu guvernare PNL. Cred că era o tragedie altfel", spune jurnalista. Cu infrastructura existentă, PNL-Cotroceni au luat cele mai bune soluții, subliniază aceasta. 

"Cred ca e un noroc faptul ca aceasta criza fara precedent ne-a prins cu guvernare PNL. Cred ca era o tragedie altfel. Da, cred ca e mai bine cu Vela decat cu Carmen Dan. Da, cred ca e mai bine cu Florin Citu decat cu Eugen Orlando Teodorovici. Da, cred ca Ludovic Orban a luat masuri bune, din pripa, ca dă toate informatiile pe care le asteapta populatia", scrie Oana Stanciulescu, intr-o postare pe Facebook.

Potrivit acesteia, faptul ca "institutiile statului colaboreaza, nu se ataca unele pe altele - Guvern - Administratie prezidentiala - BNR" este un lucru vital pentru Romania. 

"Da, cred ca este mai bine cu PNL decat cu USR. Nu aveau experienta, au aratat ca s-au contrazis, s-au razgindit, au revenit asupra unor decizii din toamna pina acum, incat cred ca un guvern exclusiv USR-PLUS nu ar fi fost o solutie. Despre PSD cred ca e clar", mai scrie jurnalista.

Cu infrastructura existenta, subliniaza Oana Stanciulescu, "PNL-Cotroceni au luat cele mai bune solutii". "Au gasit visteria goala, fondul de rezerva pentru situatii de urgenta al guvernului gol, ceea ce pentru mine este fapta penala. Cred ca PNL-Cotroceni nu fac nimic fara sa se consulte cu specialistii", mai scrie aceasta, dand un exemplu clar: "Cred ca nu Vela sau Orban au decis varsta de 65, ci specialistii etc"


"Da, poate au facut greseli si poate o sa mai faca, dar sunt receptivi, sunt greseli mici, le repara, sunt atenti la opinia publica, la sensibilitatile populatiei. Pe scurt, eu sunt multumita pina acum de prestatia institutiilor (care sunt vai mama lor), de Guvernul Orban si asta nu are legatura cu faptul ca fac parte dintre votantii lor. Cine ma stie, stie si faptul ca nu am tinut cont niciodata de asta. Si pot demonstra acest lucru cu multe postari si aparitii tv", atrage atentia jurnalista.

Pe final, aceasta lanseaza un indemn pentru cei care stau pe margine si nu se implica: "Asadar, aveti pareri diferite, foarte bine, dar puteti sa spuneti si civilizat ca sunteti basisti, plusisti sau pesedisti. Nu va opreste nimeni sa nu va placa nimic, sa credeti ca un guvern PSD, USR, PMP, ALDE s-ar fi descurcat mai bine, dar spuneti, fratilor, ce nu va place, ar putea sa fie in folosul tuturor. Fiti constructivi!"

 

 

Mai multe articole despre:
oana stanciulescu