MENIU

O nouă minciună. Victor Ponta a recunoscut că a fost joi în Turcia

<p>O nouă minciună. Victor Ponta a recunoscut că a fost joi &icirc;n Turcia</p>

Premierul Victor Ponta a fost, în cursul zilei de joi, în Turcia. A confirmat-o chiar el, asta deşi, joi seara, a lăsat să se înţeleagă că informaţia potrivit căreia este plecat din ţară este falsă. Victor Ponta a precizat că merge în Turcia o dată la două-trei săptămâni, pentru controale medicale.

Deşi joi seara, premierul Victor Ponta anunţa, pe Facebook, că nu este plecat din ţară, acesta a confirmat, sâmbătă, că, în realitate, a fost joi în Turcia. Invitat la un post de televiziune, acesta a precizat că pleacă din ţară o dată la două-trei săptămâni pentru a merge la doctor.

"Vreau să vă spun un lucru, eu plec cam o dată la două sau trei săptămâni, fiinf vorba de o intervenţie chirugicală un pic mai complicată, mă duc să mă vadă doctorul care m-a operat. Şi o să mai plec probabil tot câteva ore", a afirmat Victor Ponta, la Antena 3, adăugânc că a fost plecat mai puţin de 24 de ore.

În cursul zilei de joi, televiziunile de ştiri titrau că premierul Victor Ponta a plecat, din nou, în Turcia, pentru o serie de controale medicale. Informaţia a fost negată voalat de premier, printr-o postare pe Facebook.

Joi seara, acesta scria că este acasă şi se pregăteşte să se uite la Campionatul European de Baschet. Victor Ponta a postat o poză cu câinele faimiliei, alături de „rugămintea” pentru jurnalişti de a nu-l mai speria cu informaţii false.

Victor Ponta: Vă rog, nu mai speriaţi câinele!

 

Mai multe articole despre:
operaţie Turcia Victor Ponta minciuna