MENIU

Numire controversată la Transporturi. Secretarul de stat demis de Ponta, pus în funcție de Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a făcut săptămâna aceasta o numire controversată la Ministerul Transporturilor. Este vorba despre Dragoș Virgil Titea, cel care a mai ocupat această funcție și în Guvernul Ponta, dar care a fost demis de fostul prim-ministru.

Titea a mai ocupat această funcție între 20 martie 2014 și 25 august 2015. La acea dată, fostul premier Victor Ponta l-a demis după ce Titea în urma dezvăluirilor făcute de ZIUAnews potrivit cărora acesta a zburat la mare, pe data de 7 iulie 2015, împreună cu secretara sa Alexandra Florea și copiii săi cu un elicopter al Școlii Superioare de Aviație Civilă, instituție aflată în subordinea Ministerului Transporturilor, scrie stiripesurse.ro.

Dragos Titea a participat atunci la Constanța la un eveniment organizat de către Regia Autonomă "Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA". Imediat după ce a aterizat la Constanța, elicopeterul Școlii Superioare de Aviație Civilă s-a întors gol către București, drumul dus-intors fiind pe banii statului.Cel mai picant amănunt este că pe foaia de zbor, fiul și fiica sa au fost trecuți ca și copiloți.

Mai multe articole despre:
Ponta grindeanu