MENIU

Nistorescu: "Coana Nutzy - după păcătuială, la Dracul din parohie"

Elena Udrea pregătește dezvăluiri incendiare

Madam a căzut în capcană. Ca și coana vulpe, s-a trezit priponită de-un picior, în ciuda tocului lăcuit de 10-12 centimetri. Nutzy, ca și vulpea din poveste, a început să-și dreagă glasul, să se gudure, să spună povești, să miaune și să se roage, zicând cu glasul ei pe trei octave că se pocăiește. Studiază deja teologia și se pregătește de cele sfinte!

Adevărul este că toată vara asta de circ bulevardier regizat de coana Nutzy și jucat mediocru pe R TV sau prin ziarele și revistele cu succes la mahala ne-a arătat o Elena Udrea cu o mie de fețe. Numai teologică nu.

În tot ce a putut stoarce mintea ei fără vocație regizorală cu lucrurile din garderobele sale, cu toate s-a vânturat pe unde nici mintea nu te duce. Era gata să se vâre și prin locuri din care ar fi fost scoasă în șuturi și stucheli. Această disperare de a se vedea și de a fi băgată în seamă nu ascunde doar înclinațiile sale de mahalagioaică scăpată în politică. Era un fel șiret de a cerși simpatie, de a câștiga oarece îngăduință.

Citeşte articolul complet pe Cotidianul.ro.

Mai multe articole despre:
Elena Udrea Cornel Nistorescu