MENIU

Războiul pavelelor. Robert Negoiță îl acuză pe Nicușor Dan că manipulează opinia publică

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, şi preşedintele USR, Nicuşor Dan, au lansat o dispută pe facebook privind pavelele care au fost montate în sectorul 3. Astfel, dacă Nicuşor Dan susţine că pavelele au fost montate supraetajat,  edilul a revenit cu explicaţii precizând că în fotografiile lui Dan, pavelele erau montate supraetajat, doar de probă, Negoiţă postând imagini cu lucrarea în care pavelele sunt montate liniar, în forma finală. În galeria articolului se regăsesc două imagini: prima este cea postată de Nicuşor Dan, a doua de Robert Negoiţă.

Ce spune Nicuşor Dan

În urmă cu două zile, Nicuşor Dan  postat pe Facebook o imagine din care reiese că Primăria Sectorului 3 a acoperit pavelele de pe un trotuar cu alte pavele.

"Robert Negoita paveaza cu pavele peste alte pavele impecabil amplasate. Se ascund fara indoiala preturi uriase pentru noile pavele. Colegii nostri consilieri locali cer contractele de 45 de zile iar primarul refuza sa li le dea desi legea spune ca trebuie sa le dea in cel mult 10 zile", a scris acesta pe Facebook.

Replica lui Negoiţă

Imediat după apariția imaginilor, primarului Robert Negoiță a reacționat, precizând că de  fapt, acestea erau doar îmbinate de probă:

„Lucrăm la modernizarea piațetei de la intersecția Bdului Nicolae Grigorescu cu str. Liviu Rebreanu, zona Titan. Ieri vedeam pe Facebook cum suntem acuzați că punem pavele peste pavele, iar informația era ilustrată în mod ticălos cu o fotografie care te putea induce ușor în eroare. La 24 de ore distanță, pun și eu fotografii făcute exact în același loc, din mai multe unghiuri. Ce să vezi?! De fapt, pavelele nu erau unele peste altele, ci erau puse de probă, urmând să fie îmbinate definitiv a doua zi. Fotografia era făcută exact pe linia de îmbinare a celor două tipuri de pavele. Ce facem în acea piațetă este, pur și simplu, să continuăm acum o lucrare pe care nu am reușit să o extindem mai de mult în toată zona. Când mai aveți nelămuriri și vreți să știți cum stau lucrurile de fapt, vă aștept, ca și până acum, să îmi scrieți. Vă voi răspunde, ca de obicei”, a lămurit primarul situația.