MENIU

Nicușor Dan, replică pentru Sorin Grindeanu în scandalul privind problemele de la metrou: „Bucureștiul nu e ținut în spate de nimeni!”

Primarul general al Capitalei - Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, îi răspunde ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, după ce acesta a declarat luni că disconfortul pe care îl au bucureştenii la metrou este folosit ca un mijloc de presiune asupra Guvernului, pentru a astupa anumite găuri de la Metrorex şi că nu i se pare corect ca un moldovean să plătească pentru transportul din Capitală.

„În atenția ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu:

Bucureștiul nu e ținut în spate de nimeni! Nici de Timișoara, nici de Iași, nici de alte orașe sau județe. Dimpotrivă, Bucureștiul e cel care contribuie la susținerea celorlalte regiuni ale țării, iar asta e firesc pentru dezvoltarea României.

Cu 10% din populația țării, Bucureștiul produce aproximativ un sfert din PIB-ul României. Deci bucureștenii produc mult peste media națională, dar, cu toate astea, administrația locală din București nu primește atât cât ar trebui să primească pentru nevoile Capitalei. Asta e realitatea, iar dincolo de asta mai constat că PSD e în continuare un partid anti-București”, a replicat Nicușor Dan.

Mai multe articole despre:
nicusor dan grindeanu metrou