MENIU

Nicușor Dan: Bucureștiul trebuie să reacționeze rapid pentru accesarea fondurilor europene 

Nicușor Dan: Bucureștiul trebuie să reacționeze rapid pentru accesarea fondurilor europene

Deputatul Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a declarat că Bucureştiul trebuie să reacţioneze "rapid" pentru accesarea fondurilor europene şi ca urmare, lucrează cu experţi în domeniu, pentru a propune proiectele prioritare în care să fie investiţi aceşti bani.

"În contextul celor 80 de miliarde de euro, bani europeni anunţaţi de preşedintele Iohannis pentru România, Bucureştiul trebuie să reacţioneze rapid pentru accesarea acestor fonduri. Tocmai din acest motiv, lucrez cu o echipă de experţi în atragerea de fonduri europene, împreună cu care voi propune bucureştenilor proiectele prioritare în care vor fi investiţi aceşti bani, în mandatul meu de primar al Capitalei", a scris Nicușor Dan, joi, pe Facebook.

El a adăugat că parteneriatul cu ONG-uri specializate este pe lista sa de acţiuni imediate.

"Este necesară şi o comunicare profesionistă şi eficientă cu Ministerul Fondurilor Europene. Metroul de suprafaţă, reabilitarea reţelei de termoficare, obiective de infrastructură legate de energia verde, construcţia de spitale, campusurile şcolare şi un sistem inteligent de control al traficului sunt proiecte eligibile pentru finanţare, iar întregul meu program de guvernare locală este gândit în acest sens. Avem nevoie de experţi oameni profesionişti pentru a putea construi o Capitală de care să fim mândri!", a susţinut Nicuşor Dan. 

Mai multe articole despre:
nicusor dan