MENIU

Nicușor Dan: USR va vota împotriva învestirii guvernului PSD

USR anunță că va vota împotriva învestirii guvernului PSD, chiar dacă acesta este condus de Sorin Grindeanu.

"USR va vota împotriva învestirii guvernului PSD chiar dacă acesta este condus de Sorin Grindeanu. Respectăm votul alegătorilor, dar nu credem că PSD s-a schimbat și vedem acest lucru în fiecare zi în Parlament. Guvernul va fi condus tot de Liviu Dragnea dar de la sediul partidului, din Kiseleff.

Așa cum facem deja in Consiliul General, vom vota proiectele bune propuse de Guvern, le vom respinge pe cele proaste și vom lupta împotriva celor dăunătoare, prin toate mijloacele. Pentru proiectele USR pe care le-am prezentat in campania electorală vom căuta susținere la toate partidele politice parlamentare", anunță Nicușor Dan pe Facebook.

Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Sorin Grindeanu vineri dimineață. "Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 30 decembrie a.c., decretul privind desemnarea domnului Sorin Mihai Grindeanu în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituţia României, republicată", se arată în comunicatul publicat pe presidency.ro.

Mai multe articole despre:
USR Sorin Grindeanu Nicusir Dan