MENIU

Nicolescu, după 10 luni în Guvern: Contextul nu a fost deloc ușor.Au fost șicane din partea lui Niță

<p>Nicolescu, după 10 luni &icirc;n Guvern: Contextul nu a fost deloc ușor.Au fost șicane din partea lui Niță</p>

Fostul ministru al Energiei, Răzvan Nicolescu, a anunțat, luni, că i-a transmis premierului Victor Ponta bilanțul după zece luni în Guvern, la conducerea Ministerului Energiei, informează Ziare.com.

"Mi se pare absolut corect ca un ministru, la finalul mandatului, să spună care i-au fost obiectivele trasate la început, care s-au putut realiza, care nu s-au putut realiza", le-a spus Nicolescu jurnaliștilor.

Pe de altă parte, Nicolescu a menționat și de "șicanele" pe care le-a primit din partea ministrului demisionar al Economiei, Constantin Niță, arătând ca munca sa, în astfel de condiții, nu a fost deloc ușoară.

"Aș vrea să vă prezint câteva lucruri pe care am reușit să le facem, în aceste zece luni, contextul nu a fost deloc ușor, nu e un secret pentru nimeni că au fost tot felul de șicane, în special de la colegul meu de Cabinet, dl. Niță", a mai spus Nicolescu.

Totodată, Răzvan Nicolescu a ținut să precizeze că România este pregătită să facă față iernii, având destule gaze pentru a rezista în orice context intern sau extern.

"Am avut împreună cu colegii mei o analiză, astăzi-dimineața, în legătura cu modul cum suntem pregătiți pentru a face față perioadei de iarnă. Și România e pregătită pe ceea ce înseamnă stoc și putere disponibilă, în sistemul energetic, să trecem cu bine această iarnă", a afirmat Nicolescu.

 

Mai multe pe Ziare.com.