MENIU

Nicolae Ciucă, în ședința de Guvern: „Trebuie adoptată o hotărâre pentru operaționalizarea Comitetului de monitorizare a PNRR”

Nicolae Ciucă - premierul României

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, în ședința de Guvern că se va aproba o ordonanță de urgență pentru stabilirea cadrului financiar și mecanismele de gestionare a fondurilor din PNRR.

Nicolae Ciucă a spus că până la finalul anului trebuie adoptată o hotărâre de guvern pentru operaționalizarea Comitetului de coordonare și a Comitetului de monitorizare a PNRR.

„Am să subliniez câteva puncte. Primul - legat de ordonanţa de urgenţă privind pregătirea cadrului financiar şi a mecanismelor de gestionare a fondurilor de care România va beneficia prin PNRR. Vom discuta toate aceste subiecte în detaliu.

În plus, vreau să reţineţi că până la finele anului va trebui să aprobăm hotărârea de guvern privind operaţionalizarea comitetului instituţional de coordonare şi cea a comitetului de monitorizare a PNRR, precum şi ordonanţa de urgenţă pentru ratificarea Acordului de împrumut semnat cu Comisia Europeană pentru PNRR. Toate aceste elemente reprezintă priorităţi, aşa cum am discutat la întâlnirile anterioare", a declarat Nicolae Ciucă la începutul şedinţei de guvern.

Mai multe articole despre:
nicolae ciuca sedinta de guvern premier