MENIU

Nicolae Ciucă, în CĂRȚI pentru scaunul de la Cotroceni - Ce fel de calcule fac liberalii

Nicolae Ciucă - premierul României

Premierul Nicolae Ciucă se pregătește pentru alegerile prezidențiale. Potrivit unor surse din partid, liberalii fac calcule și sondaje privind candidatul pentru fotoliul de la Cotroceni. Informațiile vin după ce premierul a transmis un mesaj tranșant pentru PSD: liberalii nu vor alianță cu social-democrații la viitoarele alegeri. 

Premierul Nicolae Ciucă a ținut un discurs prin intermediul căruia s-a detașat de PSD prin afirmația că la viitoarele alegeri, PNL nu se mai bazează pe actualii parteneri de guvernare.

„Prima provocare a PNL ține de gestionarea crizei și schimbările unui mediu internațional marcat de incertitudine. PNL a înțeles să-și asume în acest context internațional complicat un comportament care să fie responsabil, în interesul românilor și al României”, a consemnat liderul formațiunii liberale pe contul său de facebook.

„PNL are datoria să definească pe termen mediu și lung modul în care trebuie să arate România, să identifice restanțele economice, politice și instituționale la peste 30 de ani de la Revoluție, respectiv ce obiective ne propunem pentru a le depăși.

A treia provocare ne privește pe noi înșine. Ca să schimbăm societatea trebuie să ne schimbăm pe noi, ca partid și ca mod de funcționare. Avem nevoie de acest proces de reflecție și introspecție pentru a vedea dacă putem oferi un model de practici politice sau, dimpotrivă, oferim contra-modele de conduită”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Mai multe articole despre:
ciuca alegeri electorale pnl competitie