MENIU

Mușchii lui Klaus Iohannis, virali pe internet - VIDEO

Mușchii lui Klaus Iohannis, virali pe internet

Forma fizică a șefului statului a devenit principalul subiect de discuție pe internet după ce acesta s-a vaccinat. Pasionat de ciclism, tenis și sporturi de iarnă, Klaus Iohannis a dezvoltat o masă musculară de invidiat. Nu puțini au fost cei care i-au trimis șefului de la Cotroceni mesaje de apreciere. 

"Respect pentru mușchii aceia. M-am apucat să fac flotări după ce am văzut imaginile", a scris Alex, unul dintre românii care îl urmăresc pe Iohannis Facebook. În tot acest timp, Theo l-a întrebat pe șeful statului cât trage la piept pentru asemenea bicepși.

Forma fizică a lui Iohannis a fost și în trecut apreciată. Atât în momentele în care a fost surprins la munte, pe terenul de tenis ori călare pe bicicletă.

Și pe zgură și pârtia de schi Klaus Iohannis a fost adesea apreciat. Însă imaginile de TOP GUN au rămas cele mai gustate.

Antrenorii de fitness au trucuri și pentru românii de rând ca să ajungă în forma fizică a primului om în stat.

"Forma fizica a sefului statului este o forma lucrata in timp atat ca urmare a unui stil de viata sanatos cat si a exercitiilor sustinute si chiar si pozitia in care stau eu este o pozitie de plank si ne ajuta sa aratam bine, ne folosim abdomen, umeri, picioare", spune Andrei, un antrenor de fitness.

În mod cert, șeful statului nu face sport de unul singur și prima doamnă a fost adesea surprinsă la antrenamente.