MENIU

Motivul pentru care va fi arestată Udrea şi Se redeschide dosarul Mineriada -21.00, Jocuri de Putere

Elena Udrea la Comisia Juridică: Ovidiu Micsik / <a href="http://inquamphotos.com/photo/4023/ELENA-UDREA---COMISIA-JURIDICA---CAMERA-DEPUTATILOR.html#.VNN-jy6DTGs" target="_blank">Inquam Photos</a>

A fost cea mai puternică femeie din România, iar acum i se cere arestarea în trei dosare de corupţie. Rămasă fără protecţie, ameninţă că se va plânge ambasadelor occidentale. Vrea Elena Udrea să devină o nouă Iulia Timosenko?

În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi, Oreste Teodorescu, Ovidiu Marincea şi Mihai Pâlşu, îţi spun motivul pentru care va fi arestată Elena Udrea şi care a fost traseul banilor publici ajunşi în buzunarele “băieţilor deştepţi” ai guvernelor Năstase, Boc şi Ponta. Totodată, vei afla de la Liliana Mincă şi lideruzl de sindicat Călin Cociş cum puteau premierii României să renunţe la contractele păguboase ale Loteriei, care au adus statului o pagubă de peste 1 miliard de euro.

Iar de la ora 22.30, fostul consilier prezidenţial pentru Securitate Naţională Iulian Fota, fostul şef al SIE Claudiu Săftoiu şi şeful Centrului de Relaţii Internaţionale al Academiei Române, Dan Dungaciu, îţi spun efectul cutremurului de pe scena politică internă asupra securităţii naţionale în contextul războiului din Ucraina.

Dar şi cum interpretează jocul de poker dintre Atena şi Berlin. Cine are interesul să întărească partidele comuniste din Europa?

Răspunsurile astă-seară de la ora 21.00 la 24.00, la “Jocuri de Putere”, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, numai la Realitatea tv!