MENIU

Monica Pop, atac la fostul ministru Vlad Voiculescu

<p>Monica Pop</p> <p>&nbsp;</p>

DNA a clasat dosarul în care medicul Monica Pop era acuzată de abuz în serviciu. Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală a fost suspectată că ar fi falsificat contractul de închiriere dintre Spitalul de Oftalmologie şi firma care a luat spaţiul.

Monica Pop se întreba dacă are ceva de spus și Vlad Voiculescu, ministrul care a făcut reclamația. Pe Facebook, acolo unde este foarte activ, oamenii i-au scris acestuia în speranța că va avea o reacție. Spre surprinderea tuturor, Vlad Voiculescu tace mâlc vizavi de acest subiect, notează DCNews.ro.

Se va ajunge în justiție

"AM PRIMIT DE LA DNA HOTĂRÂRE DE CLASARE A DOSARULUI pe motiv că fapta nu există! Sunt și procurori corecți! ARE CEVA DE SPUS VLAD VOICULESCU CARE A FĂCUT RECLAMAȚIA? DORMIȚI LINIȘTIT, domnule Voiculescu, MULȚUMIT CĂ AȚI MAI FĂCUT UN RĂU? CEA MAI MARE CATASTROFĂ DIN SISTEMUL MEDICAL, ENORMA GREȘEALĂ a domnului CIOLOȘ.

Domnul Voiculescu NICI NU MĂ CUNOAȘTE, N-A VENIT SĂ VADĂ UN SPITAL FĂRĂ INFECȚII de trei ANI, PERFORMANT, CURAT! A LOVIT LA SUGESTIA UNUI ALT NEOM (domnul TOLONTAN) pentru că mi-am permis să spun cât de tare exagerează și ce inepții chimice emană. Ei trăiesc și se bucură să facă rău! Vom vedea cum își vor justifica atitudinea în justiție!", a fost prima reacție a Monicăi Pop.

Mai multe articole despre:
Monica Pop Vlad Voiculescu