MENIU

Monica Macovei: Victor Ponta este vârful de munte pentru DNA

Monica Macovei avertizează că Puterea îşi ascute cuţitele împotriva justiţiei, odată cu începerea urmăririi penale a premierului Victor Ponta. Fostul ministru al Justiţiei se teme că vacanţa de vară poate pune lacăt dosarelor de corupţie.

Prin telefon, Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei, a explicat: "Eu văd această vară care vine, o vară a suspendării justiţiei, o vara foarte fierbinte, în care nu trebuie să ne mai luăm concediu şi să stăm să păzim justiţia. DNA a ajuns la punctul culminant, ce e mai mult decat să-l anchetezi pe primul ministru? E vârful muntelui".

Macovei a explicat şi ce se întâmplă dacă nu va exista un aviz pentru începerea urmăririi penale.

"DNA investighează pe primul ministru, asta înseamnă că toţi politicienii din România care au ceva de ascuns, care au încălcat legea vreodată sau au de gând să o facă...toată lumea din această zonă gri e extrem de alertă şi ca o haită de lupi se vor repezi asupra DNA".

Europarlamentarul are şi un mesaj pentru parlamentari.

"Parlamentul, dacă-l apără, va arăta că nu reprezintă voinţa poporului şi vă arată că nu reprezintă rolul de autoritate supremă. Parlamentul face mult mai mult de atât, vrea să suspende justiţia. Eu văd o vară a suspendării justiţiei, în care să nu ne mai luăm concediu".

Mai multe articole despre:
DNA justiţie Monica Macovei Victor Ponta