MENIU

Monica Macovei și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale

Monica Macovei și-a depus, astăzi, candidatura la alegerile prezidențiale, la sediul Biroului Electoral Central, unde a enumerat, în cadrul unui discurs, motivele pentru care candidează la funcția de președinte al României. Totodată, Monica Macovei a ținut să sublinieze că va câștiga bătălia electorală, în fața lui Victor Ponta și Klaus Iohannis, cei împotriva cărora candidează. 

”Vom invinge din primul tur, și David l-a învis pe Golia. Este bine că PSD și PNL s-au oprit din întrecerea socialistă, ca altfel strângeau mai mult decat numărul votanților. Candidez pentru că vreau să fiu angajatul românilor, candidez pentru că vreau ca România să rămână pe direcția vest și să garantez siguranța națională a țării noastre. Candidez pentru că vreau să nă luăm înapoi banii furați, toate privatizările și toate constractele cu statul, din ultimii 25 de ani trebuie verificate. Mai vreau ca Parlamentul să își reducă cheltuielile cu 50%, un stat sărac nu poate susține un Parlament bogat. Candidez și pentru că vreau sa introduc votul electronic și prin corespondență, pentru toți românii și din țară și din străinăte, românii din disapora sunt parte a națiunii române. Candidez pentru că nu mai merge asa. Mii de români pleacă din țară, investitorii ne pleaca din țară, trăim în mizerie”, a spus Monica Macovei.

Totodată, Monica Macovei a subliniat că cei doi candidați împotriva cărora candidează sunt Klaus Iohannis și Victor Ponta.

”Împotriva lor candiez și vom invinge. Împreună vom câștiga. Voi sunteți speranța mea și eu sunt speranța voastră”, a mai sus Monica Macovei. 

Mai multe articole despre:
Monica Macovei candidatură prezidenţiale