MENIU

Monica Macovei a depus actele la Tribunal pentru înfiinţarea partidului M10

Europarlamentarul Monica Macovei a anunțat, într-o conferință de presă, că miercuri au fost depuse la Tribunalul București actele de înregistrare a Partidului M10, listele conținând 232 de semnături de membri fondatori, pe noua lege a partidelor, intrată în vigoare la sfârșitul lunii mai.

Monica Macovei a prezentat în conferința de presă și alte liste, cu 25.000 de semnături de susținere, strânse pe vechea lege privind înființarea partidelor.

"Am făcut ce am promis. Suntem peste 230 de membri fondatori (...), am depus actele de înființare a Partidului M10 la tribunal și așteptăm decizia. Nu suntem aici să împărțim funcții sau contracte. Oameni care sunt ca noi vor fi susținuți de noi. Vrem vot prin corespondență și cu securizare, avem un consiliu consultativ cu oameni care nu sunt în partid dar sunt specialiști în sănătate, învățământ, fiscalitate, alte domenii, cu care ne vom consulta permanent. Foarte important: avem comisia de integritate a partidului, la nivel județean și una națională. (...) Suntem un partid reformist, care schimbă ce nu merge bine, elimină ce este putred și păstrează ce e bun", a afirmat Monica Macovei.

Mai multe articole despre:
Monica Macovei tribunal partid M 10