MENIU

Momente șocante în politica românească. Conflict Ponta-Orban: ”I-am și spus că îl pocnesc”

Victor Ponta a relatat un episod incredibil, din relația sa cu Ludovic Orban.  Ponta a sugerat că era aproape să se ia la bătaie cu liderul PNL.

Conflictul din Victor Ponta și Ludovic Orban a pornit după ce liderul PNL i-a făcut plângere penală soției fostului premier, Daciana Sârbu.

Liderul Pro România Victor Ponta a relatat episodul incendiar la TVR 1. Ponta a povestit că Orban a îndrăznit să-i întindă mâna, după ce a dat-o în judecată pe soția lui.

„Singurul om cu care nu am dat mâna este Ludovic Orban. Mi-a întins mâna, dar l-am refuzat. S-a întâmplat după ce i-a făcut plângere penală soției mele. I-am și spus că îl pocnesc. S-a întors și a plecat”, a spus Victor Ponta la TVR 1.

Plângerea ar fi fost depusă de Orban în 2015. În luna octombrie a acelui an, Ludovic Orban a arătat că Victor Ponta şi soţia acestuia, Daciana Sârbu, au încălcat flagrant legislaţia privind incompatibilităţile şi conflictul de interese prin faptul că nu au trecut în declaraţiile de avere bunurile celuilalt, Orban susţinând că acest lucru este infracţiune şi că va sesiza ANI şi Parchetul.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Ludovic Orban