MENIU

Mircea Geoană: Cât a fost Ponta liderul PSD, Șova a avut protecție

<p>Mircea Geoană: &Icirc;n 2016, valul de refugiaţi va continua. Merkel va slăbi "m&acirc;na de fier"</p>

Mircea Geonă, preşedintele PSRO, a afirmat la Realitatea TV că dacă ne uităm superficial şi ţinem cont de intrigile politice putem spune că atât timp cât Victor Ponta a fost liderul PSD, Dan Şova a avut protecţie şi acum când Liviu Dragnea este în fruntea partidului, Şova a fost lăsat din braţe. "Nu are semnificaţie acest lucru, ţine doar de intrigile politice", a explicat acesta.

 "Dacă ne uităm superficial la ce s-a întâmplat astăzi, putem spune că atâta vreme cât Ponta a fost liderul PSD, Şova a avut protecţia partidului, în clipa în care Dragnea devine lider PSD, aripa Ponta nu mai are protecţie. Şova a fost astăzi lăsat din braţe de la PSD. Este o chestiune superficială, de intrigă politică, nu are are semnificaţie", a afirmat Mircea Geoană.

"Adevărata semnificaţie este următoare: domnul Şova vorbea astăzi de la tribună despre Riga, vorbea despre Ţările Baltice. Vreau să vă spun că între acest nivel de corupţie şi de căpuşare a banului public, că despre asta vorbim în dosarele Şova, şi nivelul de sărăcie, de lipsa banilor pentru spitale, lipsa de bani pentru infrastructură, lipsa de încredere şi speranţa tinerilor şi viaţa tot mai plină de spaime a bătrânilor există o legătură directă", a explicat liderul PSRO.

"România şi Ţările Baltice au plecat în anii '90 de la acelaşi nivel de dezvoltare. Acum, Ţările Baltice sunt de două ori mai bogate decât în România", a spus preşedintele PRSO, adăugând că dosarele lui Dan Şova este tocmai de căpuşarea banului public. 

Mai multe articole despre:
corupţie Senat Mircea Geoană PSD Dan Şova