MENIU

Ministrul Economiei: „Doar producând în România vom scapa de criza dependenței de importuri”

Florin Spătaru - ministrul Economiei

Florin Spătaru - ministrul Economiei este de părere că doar producând în România vom scapa de criza dependenței de importuri. 

Florin Spătaru, ministrul Economiei, a anunțat că ministerul de resort a lansat spre consultare publică Ghidul Solicitantului pentru schema de ajutor de stat privind acordarea de granturi pentru investiții destinate industriei prelucrătoare.

,,Doar producând în România vom scapa de criza dependenței de importuri. Banii românilor trebuie folosiți în beneficiul economiei româneşti. Pentru prima dată în 30 de ani, Ministerul Economiei dedică o schemă de ajutor de stat industriei prelucrătoare. 300 de milioane de euro pot fi accesate de la 1 septembrie 2022, pentru următorii doi ani, de firmele care vor îndeplini criteriile de eligibilitate publicate astăzi pe site-ul ministerului”.

Ministerul Economiei a lansat spre consultare publică Ghidul Solicitantului pentru schema de ajutor de stat privind acordarea de granturi pentru investiții destinate industriei prelucrătoare.

Ghidul poate fi consultat aici:

http://www.economie.gov.ro/florin-spataru-doar-producand...

Mai multe articole despre:
florin spataru ministrul economiei criza