MENIU

Mihai Tudose, mesaj furios de la km 80 de pe Autostrada Soarelui

<p>Mihai Tudose</p>

Fostul prim-ministru Mihai Tudose transmite un mesaj către ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și către premierul Viorica Dăncilă de la km 80 al Autostrăzii Soarelui, unde s-au format cozi de kilometri. 

”N-ar vrea mormanul de incompetență numit Cuc și cu foarte “harnicul” și inutilul director de la CNAIR să stea ei așa în picioare pe A2, pe la km 80 și ceva, unde întâi sunt cozi de km unde se stă și abia apoi e deviat pe sensul opus pe o bandă ca să ocolim un șantier “arheologic” unde nu lucrează nimeni? N-ar vrea mormanul de incompetență Cuc să stea acolo ca să-i poată mulțumi toată lumea personal?

P.s. Mai e o variantă, să se ducă acasă, de tot!! Am scăpat de România lui Dragnea, așa cum spunea Rovana Plumb, și am rămas cu România lui Dăncilă și a lui Cuc.... Ferească sfântul să mai confunde sexul cu cex-ul și să se mai și înmulțească...

Pps. Postare în calitate de șofer care și-a plătit rovinieta și care stă de 2 ore și jumătate pe autostradă

Ulterior, Tudose a adăugat și un update:

Update: Am aflat acum că au renunțat la șantier și au dat drumul la circulație. Chiar era nevoie să se suie pe pereți mii de oameni ca să se ia o decizie înțeleaptă măcar pe weekend? N-ați vrea voi să plecați acasă fără să ne mai enervați atat?

Vacanțe anulate din cauza reparațiilor de pe Autostrada Soarelui

Toate lucrările de reparații pe Autostrada Soarelui se suspendă din 15 iunie. Este soluția găsită de Compania de Drumuri, în urma valului de critici iscat.

Hotelierii s-au plâns că lucrările demarate în plină vară alungă turiștii și ameninţă că vor intra în grevă fiscală.

În prezent, angajații CNAIR au blocat pentru asfaltare ambele benzi pe sensul de mers către București, între localitățile Perișoru și Ștefan cel Mare, iar traficul a fost deviat pe celălalt sens. Hotelierii au ameninţat că nu vor mai plăti taxe și impozite, aşa că oficlaii de la Transporturi au decis ca toate lucrările pe A2 să fie suspendate din 15 iunie.

Vor fi oprite inclusiv lucrările la tronsonul București-Fundulea, construit din plăci de beton. CNAIR semnase chiar săptămâna trecută contractele pentru reabilitarea acestei bucăţi din A2, dar şi aici lucrările vor fi suspendate până pe 15 septembrie.

Tronsonul București-Fundulea a fost inaugurat în 2004, iar reabilitarea este promisă din anul 2015.


Mai multe articole despre:
Autostrada Soarelui Mihai Tudose