MENIU

Mihai Tudose îi ia peste picior pe cei din PSD: ”Lor le arde mașina și ei schimbă claxonul”

Mihai Tudose

„Știți cum e la Partidul Social-Democrat? Lor le arde mașina, dar schimbă claxonul!” Nu o spunem noi, ci Mihai Tudose. Glumeț din fire, fostul prim-ministru s-a dezlănțuit în emisiunea „Legile Puterii”. Mihai Tudose a explicat cum funcționează sistemul electric la ministerul Afacerilor Interne, dar și care este relația Vioricăi Dăncilă cu statul paralel.

Mihai Tudose a spus că spre deosebile de Viorica Dăncilă, Carmen Dan citește frumos. ”Dar doar citește, citește dar n-o scoate din priză, apropo de celebra ei priză”, a spus acesta.

Fostul premier a mai spus că cei din PSD se bat ca pentru programul Rabla. ”Se bat cine să ia tichetul și s-o ducă la REMAT să ia o mașină nouă, cam asta este”, a explicat acesta.

Mihai Tudose a vorbit și despre Viorica Dăncilă care acum și-a schimbat discursul și nu mai știe ce este statul paralel. ”Păi e ală pe care îl pipăia acum o săptămână, o ciupea statul paralel”, a mai declrat acesta.

Întrebat dacă nu dă nicio șansă PSD-ului cu această încercare de schimbare, Tudose a spus: ”Lor le arde mașina și ei schimbă claxonul”.

”V-am pus eu, ei se bat pe un cal mort și se ceartă cine îl călărește”, a completat fostul prim-ministru.

Mai multe articole despre:
Miahai Tudose