MENIU

Mihai Tudose: ”Liviu Dragnea - paria Europei! Un personaj nefrecventabil”

Mihai Tudose, premierul 2 al lui Dragnea

Fostul premier PSD Mihai Tudose, plecat între timp în Pro România, îl desființează pe șeful fostului său partid, Liviu Dragnea, după episodul de la congresul Socialiștilor Europeni. 

”Liviu Dragnea - paria Europei! A crezut că poate să păcălească în continuare pe toată lumea, dar a reușit doar să se acopere de rușine și fluierături la Congresul socialiștilor europeni.

Un personaj total nefrecventabil în nicio cancelarie europeană, respins până și de membrii propriei sale familii politice și urât de majoritatea românilor. Acesta este azi Liviu Dragnea!”, scrie Mihai Tudose pe Facebook. 

Liviu Dragnea nu a avut parte de o experiență plăcută la congresul PES de la Madrid, unde a fost huiduit de o colegă, pe final de discurs. Unul din criticii săi de serviciu, olandezul Frans Timmermans, nici nu s-a obosit să-i asculte cuvintele. 

Gomes, cea care a propus excluderea PSD din familia socialiștilor europeni și un critic acerb al lui Liviu Dragnea în ultimul an, s-a întrebat vineri, pe contul ei de Twitter, cum a putut să accepte Frans Timmermans ca liderul PSD să țină un discurs la Congresul PES de la Madrid.

„Cum pot socialiștii și Timmermans să accepte un discurs al lui Liviu Dragnea la Congresul de la Madrid care pregătește alegerile europene? Putem să închidem ochii la acuzațiile grave de corupție și crimă organizată pe care i le-a adus OLAF?”, a scris europarlamentarul socialist Ana Gomes (foto dreapta) pe contul său de Twitter, la scurt timp după discursul liderului PSD pe scena Congresului PES.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Mihai Tudose