MENIU

Mihai Fifor acuză presiuni inimaginabile și încălcarea a statutului în PSD!

Mihai Fifor face acuze grave în interiorul paridului. El acuză presiuni inimaginabile și înlălcarea statutului în PSD, cu referire la organizarea Conferinței Județene a PSD Arad, acolo unde vor avea loc alegeri la sfârșitul acestei săptămâni.

”În ciuda tuturor presiunilor inimaginabile la care sunt supuși colegii noștri cu drept de vot, în ciuda tentativelor disperate de încălcare grosolană a statutului partidului, vineri, pe 7 februarie, la Conferință, dăm o nouă șansă organizației noastre și facem schimbarea.

Cu maturitate, înțelepciune, onestitate, curaj și încredere în șansă pe care o avem de a redeveni credibili în față aradenilor. Facem o schimbare imperios necesară pentru reconstruirea PSD Arad, pe principii, valori și norme corecte, moderne, europene. Cu și pentru fiecare arădean în parte, construim un nou proiect politic și administrativ social-democrat, de dezvoltare a comunităților noastre. Numai împreună, suntem puternici! Pentru Arad!” a scris Mihai Fifor, pe Facebook, în marți dimineață.