MENIU

Mihai Chirica: O moțiune de cenzură ne aruncă în penibil

Biroul Executiv al Organizației Municipale Iași a Partidului Social Democrat și-a anunțat, duminică, susținerea față de Guvernul Mihai Tudose. Mihai Chirica consideră că o moțiune de cenzură nu poate decât să arunce partidul în penibil, este declarația făcută într-o intervenție telefonică la REALITATEA TV. 

Mihai Chirica arată că o eventuală înlocuire a Primului Ministru constituie un risc uriaș pentru succesul Programului de Guvernare

"Există la mai multe organizații județene o stare de disconfort, ca membri ai PSD într-un program de guvernare pe care trebuie să-l aplicăm.
Noi suntem consecvenți și spunem că această criză politică atâta timp cât nu este apanajul Opoziției, ci este provocată din interior arată situația dramatică în care ne găsim din punct de vedere al conducerii partidului."

Cât despre o posibilă Moțiune de cenzură, Chirica a mai spus că: este un scenariu care s-a mai și petrecut în realitatea, ne aruncă în penibil. După a doua moțiune de cenzură din partea propriului partid împotriva propriului Guvern nu poate ieși decât un mare scandal politic în România, unde nu are nimeni de câștigat.