MENIU

Mihai Chirica, aproape de excluderea din PSD, atacă ”eșecurile lamentabile ale lui Dragnea”

<p>&nbsp;Mihai Chirica</p>

Primarul de Iași Mihai Chirica spune că propunerea de excludere din PSD i se trage de la poziția constantă pe care a avut-o față de eșecurile lamentabile ale lui Liviu Dragnea cu guvernarea. 

”Ar fi o victorie nemeritată a lui Liviu Dragnea împotriva social-democrației din România”, spune primarul de Iași, Mihai Chirică, la Realitatea TV, cu referire la posibila sa excludere din PSD.

Comisia de etică a PSD Iaşi a propus, marţi seară, Biroului Permanent Judeţean al partidului excluderea primarului Chirica din PSD, ca urmare a atacurilor repetate pe care acesta le-a avut la adresa liderului social-democraţilor, Liviu Dragnea.

Chirica este încrezător în privința păstrării funcției. ”Avem un electorat care simpatizează cu primarul din Iași”, spune el.

Primarul a reclamat nereguli procedurale în privința comisiei de etică, spunând că din 7 membri s-au întrunit doar 3.

El spune că în momentul de față este încă membru al PSD și că procedurile interne din PSD spun că întâi trebuie să se pronunțe organizația care l-au ales. ”În momentul de față sunt încă membru al PSD”, a spus primarul.

În privința motivelor pentru care i se dorește excluderea, Chirică are un răspuns clar.

”Mi se trage de la poziția pe care am avut-o vizavi de eșecurile lamentabile pe care le-a avut Liviu Dragnea cu guvernarea”, spune Chirică.

Mai multe articole despre:
PSD Liviu Dragnea Mihai Chirica