MENIU

Mesajul lui Iohannis pentru tineri, înainte de votul de duminică

Klaus Iohannis a ținut să le trasmită astăzi, tinerillor, să meargă la vot duminică, adăugând că aceștia trebuie să își convingă părinții și bunciii să exercite acest drept.

Totodată Iohannis a mai ținut să le mulțumească susținătorilor și voluntarilor care l-au ajutat în campania electorală, îndemnând mai ales tinerii să voteze:

”Sloganul zilei este votăm cu speranță pentru schimbare, vă rog să mergeți la vot, fiecare vot contează, votul tău poate să facă diferența, iar inainte să votați, vă rog să vă puneți intrebarea pe care v-o pun acum: Vă merge mai bine de cand e Ponta premier? UN MESAJ special am azi pentru tineri, pentru voi construim Romania de maine, puteti sa participați, mergeti la vot, convingeti-va parintii, bunicii să mearga cu totii la vot. Pentru voi construim România de mâine, puteţi să participaţi, mergeţi la vot, convingeţi-vă părinţii, convingeţi-vă bunicii să meargă cu toţii la vot. Acum, la final de campanie vreau să mulțumesc tuturor sustinatorilor și voluntarilor care au participat la campania mea. Vreau să mulțumesc mult marii echipe numită ACL pentru care candidez la presedintia Romaniei”, a mai spus Iohannis.