MENIU

Marian Vanghelie s-a împrietenit după gratii cu cel mai mare dușman al său. Cine este acesta

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) judecă, astăzi, cererea lui Marian Vanghelie de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau cu controlul judiciar, în dosarul în care este acuzat de luare de mită pentru favorizarea unor firme în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5, scrie evz.ro.

Întrebată dacă Marian Vanghelie se gândeşte să îşi dea demisia din funcţia de primar al Sectorului 5, din care este suspendat de când a fost arestat preventiv, Oana Mizil a spus: "În momentul acesta, nu se gândeşte, pentru că este cu prezumţia de nevinovăţie şi ştim clar că este nevinovat. O să vedeţi, nu vreau să vorbesc despre dosar".

Oana Mizil a mai spus, răspunzând unei întrebări, că Marian Vanghelie s-a schimbat în perioada de arest, dar nu şi-a schimbat principiile de viaţă. Ea a precizat că Vanghelie s-a întâlnit în arest cu fostul şef al Agenţiei Naţionale de Integritate Horia Georgescu, care i-a făcut rău, dar cu care în arest s-a împrietenit.

"Este un om cu principii foarte serioase, cum demnitate multă, cu umanitate multă în continuare. De altfel, acolo s-a întâlnit cu colegi care pur şi simplu ne-au făcut rău, şi mă refer la domnul de la ANI. Pe nedrept. Dar acolo s-au împreietenit şi, v-am spus, Marian este un om uman, este cald, are un suflet foarte bun. Eu sper să se schimbe mai bine, să vină mai aproape de familie, să nu mai stea departe de noi aşa mult. Sper să se schimbe pentru familie, ca să stea mai mult alături de familie şi să petreacă mai mult timp, pentru că Marian lucra foarte mult, venea nopţile acasă târziu de la Primărie, iar eu sper ca în momentul ăsta să ştie să stea mai mult cu fetiţa, cu băiatul lui cel mare, cu mine", a adăugat Oana Mizil.