MENIU

Marian Oprişan, “trimis” la puşcărie şi huiduit de Ziua Unirii, la Focşani

<p>Marian Oprişan, &ldquo;trimis&rdquo; la puşcărie şi huiduit de Ziua Unirii, la Focşani&nbsp;</p>

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, care este anchetat de peste opt ani pentru corupție, a fost huiduit și contestat de mai multe persoane, sâmbătă, în timpul discursului susținut la Focșani, cu ocazia aniversării Unirii Principatelor Române, scrie Vrancea Media.ro.

"Iertare! În fiecare an, acești tineri minunați, generație cu generație (din public se aude 'Huo, ne-ati furat, ba!' - n.red.), împreună trăim momentul unirii. Dragii mei prieteni, dragi vrânceni, România are nevoie mai mult decât oricând de stabilitate, are nevoie de pace, are nevoie de consens, are nevoie de înțelegere, în așa fel încât cu toții să facem românilor o viață mai bună (din public se aude 'La puscarie cu el!' - n.red). De aceea, astăzi, 24 ianuarie, spun doar atât, pentru că nu pot să spun mai mult față de ceea ce au spus întemeietorii acestei țări. Și le mulțumesc actorilor Teatrului Național, care ne-au făcut, astăzi, înca o dată să fim mândri că suntem români. La mulți ani, Vrancea, la mulți ani, România! Așa să ne ajute Dumnezeu", a spus Marian Oprișan, de pe o scenă amplasată în centrul Focșaniului, potrivit Vrancea Media.

Huiduieli au mai fost auzite și după discursul lui Marian Oprișan. La manifestația de la Focșani, au fost prezenți mai multi lideri și parlamentari PSD, printre care senatorul Liviu Pop și președinții CJ Argeș și CJ Galați - Florin Tecău și Nicolae Bacalbașa.

Șeful CJ Vrancea este acuzat de abuz în serviciu, utilizare de credite în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate, fals și uz de fals, într-un proces judecat la Cluj și în care ar trebui să se dea un verdict joi, potrivit Ziare.com.