MENIU

Marian Oprișan își vinde mașinile de lux și renunță la politică 

Marian Oprișan Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Marian Oprișan își vinde cele două mașini de lux și vrea pe ele aproximativ 400.000 de euro. În același timp, Oprișan ar fi în discuții pentru a vinde și domeniul impresionant din comuna Bolotești, județul Vrancea. Potrivit surselor Realitatea PLUS, fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea ar urma să se mute în Italia și să renunțe la cariera de politician.

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a scos la vânzare cei doi bolizi de lux pentru care cere aproape 400.000 de euro.

Este vorba despre un autoturism cu care Oprișan și noua sa soție au fost în luna de miere la Milano și un bolid cumpărat anul trecut, cadou de Moș Nicolae.

Potrivit surselor Realitatea PLUS, Marian Oprișan urmează să își vândă și domeniul impresionant din comuna vrânceană Bolotești. Acesta ar urma să se mute în Italia și să renunțe la cariera de politician.

Marian Oprișan are o bună parte din avere pe numele mamei sale, care a fost paznic la fabrică, și are un venit apropiat de pensia minimă.

Pe lângă banii pentru autoturisme, fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea îi cere mamei și bani de buzunar.

"Este o masina senzationala, da satisfactii si on road, si off road. Sunt pasionat. Va spun cat se poate de clar, banii sunt din contul mamei mele care se afla de multa vreme sunt controlul procuroriilor anticoruptie", a spus Oprisan.

Potrivit declarației sale de avere, Marian Oprișan a încasat, în 2020, venituri doar de la Consiliul Județean Vrancea. El nu are acțiuni la companii și nici nu încasează venituri din chirii sau arende.