MENIU

Marian Munteanu, analiză comparativă Piaţa Victoriei 2017 - Piaţa Universității 1990

Marian Munteanu, analiză comparativă Piaţa Victoriei 2017 - Piaţa Universității 1990

În această seară, la "Jocuri de putere"... 

21.00: Marian Munteanu, analiza comparativa Piata Victoriei 2017 - Piata Universității 1990. Ce asemanari exista intre protestatarii de acum 26 de ani si copiii lor - A obosit strada, sau asteapta sa fie din nou scoasa din sarite?

Ora 22.00: Analiza politica la zi. Circarii isi dezgroapa mortii si se acuza reciproc! Peste bairamul social-democrat, asezonat cu declaratii amnezice liberale, fostul președinte și un consilier prezidențial toarna gaz pe foc! Actiunea totul pentru "Pact", totul pentru "Coabitare" - maruntisuri politice menite sa acopere evenimente de o gravitate majora! Semnale internationale extreme legate de banii romanilor!

Ora 23.00: Cum ii văd maghiarii pe romani și cum ii văd romanii pe maghiari. Relație de iubire cu năbădăi, sau de ranchiuna istorică de "Ziua Maghiarilor de Pretutindeni"? O DEZBATERE inteligenta cu doi foști ambasadori romani la Budapesta, un fost consilier prezidențial, un fost ministru al Afacerilor Externe, directorul Centrului de Relații Internaționale al Academiei Romane, vicepresedintele Fundatiei Universitare a Marii Negre, redactorul Șef al Revistei "Historia", un sociolog specializat in studiul comportamentului comunitatilor din Transilvania si doi reprezentanti ai comunitatii maghiare din Transilvania. Cine intretine ura? Cine face bani frumosi din traficul cu sentimente? Cine profita si cu ce scop de inima ranita a romanilor si a maghiarilor?

Într-o emisiune marca "Rareș Bogdan", la Realitatea TV si Realitatea FM.

Mai multe articole despre:
jocuri de putere Marian Munteanu