MENIU

Marcel Ciolacu, ironic la adresa PNL: „Am aflat că pierdem 2 milioane de euro la PNRR. Nu credeți că va fi o discuție la Comisie?

Marcel Ciolacu - președintele PSD

Marcel Ciolacu - președintele PSD a declarat, marți, ironic, faptul că ar trebui să existe discuții la Comisia Europeană cu privire la banii care s-ar pierde din PNRR și că astfel ar exista posibilitatea de a renegocia programul. Acesta a menționat că reducerea TVA nu va avea impactul pe care ni-l dorim cu toții.

„Din câte știm cu toții, am aflat că pierdem 2 milioane de euro la PNRR. Nu credeți că va fi o discuție la Comisie de unde se pierd acești bani? Asta înseamnă că există oportunitatea de a discuta acest program...

Astăzi vom avea discuții. Reducerea TVA nu va avea impactul pe care ni-l dorim cu toții”, a declarat președintele PSD, marți, la Parlament.

Reamintim că președintele PNL, Florin Cîțu a declarat luni, în legătură cu pierderea a două miliarde de euro din PNRR, că ”este un scenariu care a fost luat în calcul” și este o urmare a faptului că ”am crescut mult mai rapid decât prevedea Comisia Europeană”. Declarația acestuia are loc în contextul în care ministrul Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu a anunțat că țara noastră va primi mai puțini bani din PNRR față de ce s-a stabilit la finalizarea negocierilor din 2021.

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu pensii pnrr