MENIU

Marcel Ciolacu: „Facem plângere penală! Guvernul a dat bani doar la primăriile conduse de liberali. E o mită prin HG”

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, spune că va ataca în contencios administrativ o hotărâre de guvern prin care, spune el, Executivul a direcționat sume importante de la buget exclusiv către primăriile PNL.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat joi că partidul va face o plângere penală și va ataca în contencios administrativ o hotărâre de guvern adoptată joi de guvern, motivând că prin această hotărâre executivul a direcționat bani exclusiv către primarii PNL.

„E o mită prin HG ca primarii PNL să îl susțină în continuare pe Orban ca să fie președintele PNL. Vom face demers penal către miniștrii care au avizat această HG. S-a întâmplat de trei ori sub guvernul domnului Orban ca guvernul să dea bani doar primarilor PNL”, a spus Ciolacu, cu referire la plata unor sume de bani din fondul de rezervă al premierului către administrațiile locale.

Totodată, Ciolacu a anunțat că PSD a decis ca nici o funcție din Parlament să nu fie ocupată de un membru al conducerii centrale sau de șefii de organizații locale. ”Am decis să continuăm modernizarea PSD”, a spus Ciolacu într-o conferință de presă la sediul partidului.

 
Mai multe articole despre:
marcel ciolacu psd pnl guvern