MENIU

Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu PNL: „Nu a fost foarte ușor, dar nici foarte greu, am încercat să găsim lucrurile care ne aseamănă”

Marcel Ciolacu - președintele PSD

Pare să iasă fum roșu între PNL și PSD după negocieri. Marcel Ciolacu - președintele PSD a spus, joi, după întâlnirea cu PNL că nu a fost foarte ușor, dar nici foarte greu. Cele două partide au încercat să găsească lucrurile care le aseamănă, nu cele care le despart, după cum a spus șeful PSD.

„Am cerut să fie o întâlnire serioasă pe nevoile românilor din acest moment. Nu am vorbit despre funcții. Credem că prioritatea este stabilizarea României. Printr-un plan de guvernare coerent să ajungem într-un ritm așteptat de români. Dacă vom fi cinstiți și patrioți este drumul care va duce spre formarea unei majorități”, a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă PSD este dispus să cedeze pentru primii doi ani funcția de premier PNL, Ciolacu a spus: „Prioritatea zero este să venim cu o rectificare bugetară în Parlament și să nu păcălim românii cu ce vrem să facem”.

„Nu a fost foarte ușor, dar nici foarte greu, am încercat să găsim lucrurile care ne aseamănă, nu care ne despart. În primul rând, în acest moment, buna credință.

PSD în acest weekend va lucra cu specialiștii la un program de guvernare, pe urmă vom încerca să uniformizăm cele două programe”, a mai spus președintele PSD.

Marcel Ciolacu a spus că decizia lui Klaus Iohannis de a convoca partidele la consultări după ce se formează o majoritate i se pare corectă.

Mai multe articole despre: