MENIU

Marcel Ciolacu: ”Dacă dispare PSD, dispare și democrația”

Dacă PSD dispare din România, nu mai există democrație, deoarece nu mai există Opoziție, a declarat Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democraților.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, că moțiunea simplă depusă împotriva ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, a fost o golăneală PSD-istă. În replică, marcel Ciolacu a susținut că este posibil ca șeful statului să fi rămas încă în logica de campanie electorală.

„Domnul președintele Klaus Iohannis este atât președintele dumneavoastră, cât și al meu. E președintele tuturor românilor. Democrația într-un stat există atâta timp cât există Putere și Opoziție. Singurul partid de opoziție este PSD. Dacă PSD dispare în România nu mai există democrație, deoarece nu mai există Opoziție”, a spus Marcel Ciolacu, la TVR 1.

Șeful interimar al PSD a insistat apoi că e dreptul constituțional al Opoziției de a depune moțiuni dacă vrea: „Important este faptul că e un exercițiu democratic față de un personaj deja, din punctul meu de vedere, deja depășit în funcția de ministru al Finanțelor”.

Mai multe articole despre:
ciolacu