MENIU

Marcel Ciolacu: „Am intrat chiar într-o zonă penibilă de avansare de procente pentru a mări pensiile”

Marcel Ciolacu - președintele PSD

Marcel Ciolacu - președintele PSD a spus, vineri, că este deranjat de discuția publică în care fiecare decident politic „dă mai mult” la pensii.

„Nu cred că ar fi crescut pensiile anul acesta dacă PSD nu ar fi intrat la guvernare, fiindcă chiar dacă acum toată lumea îşi dă cu părerea şi am intrat chiar într-o zonă penibilă de avansare de procente pentru a mări pensiile. Nu am nicio reţinere să-i reamintesc preşedintelui Klaus Iohannis că, atunci când era domnul Cîţu premier şi nu aveam nici criză energetică, nici război în Ucraina, eram după pandemie, domnia sa spunea că nu sunt bani să creştem pensiile şi trebuie să calculăm foarte bine.

Eu sunt un om responsabil. Toată echipa guvernamentală e formată din oameni responsabili şi sunt ferm convins că ne vom aşeza la masă în coaliţie, vom încheia această dispută în spaţiul public - cine oferă mai mult pensionarilor, de parcă nu este un drept şi o obligaţie a noastră de a ajuta persoanele mai vârstnice să trăiască decent. Eu cred că e o discuţie care trebuie scoasă din contextul politic şi cu responsabilitate discutată în interiorul coaliţiei”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri, la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PSD Ialomiţa.

Mai multe articole despre:
ciolacu pensii