MENIU

Monica Macovei, despre alianţa cu ALDE: E o minciună. Reacţia lui Daniel Constantin

<p>Monica Macovei, despre alianţa cu ALDE: E o minciună. Reacţia lui Daniel Constantin</p>

Monica Macovei, membru fondator al partidului M10, a afirmat la Realitatea TV că nu au existat negocieri cu ALDE. "Este o este o minciună şi o dezinformare. Nu ştiu dacă a avut loc întâlnirea şi dacă a făcut acest lucru a făcut-o fără mandat. Nu avea ce să negocieze, a încalcat statului M10", a explicat aceasta.  De asemenea, Daniel Constantin, co-preşedinte ALDE, a spus că nu are nicio intenţie de a colabora cu Monica Macovei.

"Există un om care vrea să facă această alianţă, din câte am înţeles ... secretarul general. Va fi sancţionat. Voi cere excluderea lui din M10", a mai spus Monica Macovei.

Aceasta a mai precizat că în seara asta are loc o şedinţă de urgenţă. "Cred că am lămurit problema cu ALDE, pentru că este vorba de un partid cu problemele în justiţie, fără principii. Nu avem nicio alianţă şi nicio înţelegere cu ALDE. Deci, informaţiile nu sunt adevărate", a mai declarat Monica Macovei.

"Este bine că s-a întâmplat asta acum, pentru că se curăţă partidul, cine vrea la alte partide, să plece acum", a încheiat aceasta.

De asemenea, Daniel Constantin, co-preşedinte ALDE, a precizat, la Realitatea TV, că "ALDE nu a avut niciodată discuţii cu doamna Macovei".

"Am purtat discuţii cu nişte tinerii din M10. Şi-au arătat dorinţa de a se alătura partidului nostru.
Nu s-a semnat niciun fel de acord. Dar în urma discuţiei a rezultat că există această intenţie, fie să vină membri ALDE, fie să se semneze un protocol după alegerile parlamentare", a declarat co-preşedintele ALDE.

De asemenea, Daniel Constantin a mai spus că "discuţiile nu au avut loc cu doamna Macovei, ci cu membrii ai M10, care au bătut la uşa noastră". "Nu avem nici măcar intenţia de a colabora cu doamna Macovei", a mai afirmat acesta.

Mai multe articole despre:
Monica Macovei Daniel Constantin ALDE M10