MENIU

Ludovic Orban, audiat zeci de minute la DNA: Nu pot să vă dau niciun fel de informații

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a refuzat să spună motivul pentru care a fost chemat luni la DNA, susținând că nu poate să dea niciun fel de informații presei.

"Nu pot să vă dau niciun fel de informații. Nu puteți să mă întrebați pe un subiect, despre care nu am ce să vă spun", le-a spus Orban jurnaliștilor, la ieșirea din sediul DNA, unde a stat aproximativ o oră și jumătate.

La intrare, Orban a afirmat că a fost citat ca martor într-un dosar din anul 2014, fără să dea alte amănunte.

Tot luni, a fost audiat la DNA, timp de aproape patru ore, şi fostul premier Victor Ponta, acesta precizând că a fost chemat ca martor, tot într-un dosar din 2014.

"Mi-au fost puse întrebări ca martor, am răspuns la toate. Nu am voie să vă spun despre de e vorba. Eu ştiu cel mai bine pe pielea mea diferenţa între politică şi justiţie. În politică ne batem, dar nu ne batem cu dosare. Deci nu am niciun fel de dorinţe, nici nu mă ocup cu denunţuri, delaţiunea. Am fost chemat ca martor, am spus ceea ce ştiu, dar eu nu confund bătălia politică... eu nu confund şi nu duc bătălia politică cu arme judiciare că s-a dus contra mea bătălia politică cu arme judiciare şi nu mi-a plăcut. Ce mie nu-mi place, altuia nu-i face", a declarat Victor Ponta, la ieşirea din sediul DNA.

Mai multe articole despre:
DNA măsuri guvern audiere Ludovic Orban decizii