MENIU

Ludovic Orban a fost EXCLUS din PNL: „Sunt onorat. Acest lucru demonstrează că eu nu am niciun fel de legătură cu toate nenorocirile”

Ludovic Orban / Foto: Inquam

Ludovic Orban a fost exclus, vineri, din PNL. În ședința BEx, în care au fost discuții aprinse, liberalii au votat excluderea fostului președinte din partid.

Ludovic Orban a fost exclus cu 31 de voturi „pentru” și 4 „împotrivă”.

„Sunt onorat. Acest lucru demonstrează că eu nu am niciun fel de legătură cu toate nenorocirile. Această gașca demolatoare, pilotată din ce în ce mai vizibil de Klaus Iohannis e cea care a făcut praf PNL, democrația, drepturile și libertățile PNL, coaliția de Guvernare și și-a desăvârșit opera de distrugere a oricărei speranțe de guvernare liberală a României”, a spus Ludovic Orban, vineri.

 „Nu vreau să mă mai refer la toate declarațiile lui Iohannis, Cîțu și compania. Ar trebui să le fie rușine și când se plimbă pe stradă să stea cu ochii în pământ, pentru minciuna repetată, pentru bătaia de joc față de români. Iohannis ar trebui să-și ceară scuze pentru cei peste 6 milioane de români care l-au votat. Aici nu este o întâmplare. Eu nu aș fi acceptat niciodată o înțelegere cu PSD. Aici avem de-a face cu trădare, înșelarea speranțelor oamenilor care au crezut în PNL.

Iohannis și cu slugile lui din PNL după ce au promis că vor scăpa România de PSD adus PSD la guvernare.

Decizia de astăzi arată că sunt un om liber să-i reprezint pe toți oamenii din țara acesta care cred că au șansa să fie reprezentați corect politic. Sunt liber să creez o construcție sănătoasă care să dea din nou speranță României după ce din pacate speranțele a milioane de români au fost năruite de ticăloșia celor care mi-au fost colegi. Sunt liber să construiesc cu toți colegii mei care au caracter, onoare, bun simț față de cetățean o forță care să redea șansa României de a avea un guvern liberal bazat pe valorile creștine de dezvoltare a României. Nu îmi pare rău de nimic din ceea ce am făcut în ultimii 31 de ani.

Voi rămâne la fel și pot să spun că, din păcate, astăzi cei care conduc PNL au transformat această formațiune politică într-un loc de prostituție politică obligând membrii PNL să se prostitueze și să stea în pat cu dușmanul politic. Nu am niciun fel de regret că am trăit această experiență care mă va marca. După ce ai construit o casă 31 de ani, o mare familie, să vină niște străini în casă să dea foc la casă nu este plăcut.

Numai că am întotdeauna în minte un cântecel pe care l-am învățat în copilărie: Podul de piatră. Podul de piatră s-a dărâmat, a venit apa și l-a luat, vom face altul pe mal, în jos, altul mai trainic și mai frumos”, a declarat Ludovic Orban, după ce a fost exclus din partid.

Mai multe articole despre:
ludovic orban exclus pnl sedinta