MENIU

Ludovic Orban a făcut anunțul. Ce se întâmplă cu moțiunea AUR-USRPLUS

Orban anunță ce se întâmplă cu moțiunea AUR-USRPLUS. Foto/Inquam

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a declarat că este posibil ca mâine să se dea un vot pe moțiunea de cenzură inițiată de USR PLUS și AUR.

„Categoric moțiunea USR PLUS AUR (ar trebui să aibă întâietate n.r.) pentru că a fost depusă anterior și a parcurs deja etapa citirii moțiunii în plen intrând în termenul constituțional de 3 zile, în care și aici a existat o pronunțare a CCR în care s-a stabilit că trebuie programată cu celeritate, adică nu se poate amâna foarte mult după termenul de 3 zile”, a declarat Orban.

Întrebat cum va vota la moțiunile de cenzură, Orban a răspuns că împotriva, indiferent că va fi a USR PLUS AUR sau a PSD.

Fostul lider PNL Ludovic Orban continuă atacurile la adresa lui Klaus Iohannis. După ce ieri a declarat că și-a cerut scuze românilor că i-a convins să îl voteze președinte, azi, Orban îl acuză pe șeful statului că a refuzat să pună capăt crizei guvernamentale.

"Dacă nu a pus capăt acestei crize în patru săptămâni, nu știu ce se mai poate aștepta de la el. În ochii opiniei publice, președintele Klaus Iohannis e direct responsabil de provocarea acestei crize", a spus Orban.